SC Master
Masaže
Spa ponuda
Teretana
Kontakt

Masaže

Pružite sebi najbolji ugođaj…

60 min – 3300din – Relax masaža je prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela, podizanje opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, i za relaksaciju mišića. Preporučuje se nakon rada. Pokreti su opuštajući, spori i dovode do potpune psihofižičke relaksacije.

45 min – 3300din – Švedska masaža je standardna terapeutska masaža kojom se postiže fleksibilnost tela, smanjuje količina toksina u mišićima i telo se oslobadja napetosti. Ima za cilj poboljšanje cirkulacije, otklanjanje bolova u mišićima, povećanje pokretljivosti u zglobovima. Udružuje razne specifične tehnike masaže, a pokreti su brži i dublji.

30 min – 3300din – Anticelulit masaža je najprirodniji i najefikasniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama. Osim što uklanja celulit, anti-celulit masaža deluje na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože.

60 min – 3300din – Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže gde se prilikom masaže koriste posebno birana biljna ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i svojstva aroma terapije. Sistematskom obradom celog tela, postiže se pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuju nervna napetost i stresna stanja.

60 min – 4500din – Master masaža je unikatna masaža, čija se posebnost ogleda u primeni raznovrsnih tehnika. Njena jedinstvenost je u upotrebi više ulja, a svako od njih ima svoju specijalnu namenu i koristi se u adekvatnom trenutku. Oblikuje se i evoluira prema potrebama tela. Delotvorno oslobadja od negativne energije, stvarajući potpuno nove osećaje.

60 min – 6000din – Duo masaža ili masaža u paru je jako popularna masaža. Posebna je jer se dvoje ljudi u istoj prostoriji istovremeno masiraju. To mogu biti supružnici, parovi, prijatelji. Masaža se odigrava u prostoriji, sa dva stola, koja je posebno pripremljena za dvoje. Masaža u paru omogućava zajedničku podelu iskustva i blagodeti koju masaža pruža. Osobe koje se masiraju mogu da pricaju, caskaju, ili sa druge strane da se prepuste čarima i u tišini i miru uživaju.

30 min – 2900din – Svrha masaže posle mišićne aktivnosti je da pomogne da se brže odstrane štetni proizvodi koji su se možda nakupili u tkivima i da opusti umorne mišiće dovodeći im svežu krv. Akcenat je na grupama mišića koje su najaktivnije učestvovale u datim aktivnostima.

30 min – 2400din – Pružaju mogućnost da sami izaberete i stavite akcenat na delove tela koje želite da budu tretirani.

  • Izaberite uslugu
  • Prilagođeno polje
  • Izaberite opciju
  • Izaberite datum i vreme
  • Unesite podatke
  • Potvrdite detalje rezervacije
  • Potvrda

Izaberite uslugu

Odaberite uslugu koju želite da rezervišete

Izaberite uslugu

Odaberite uslugu koju želite da rezervišete

Prilagođeno polje

Odgovorite na pitanja kako bi nastavili.

Izaberite opciju

Možete odabrati željenog masera ili će vam se automatski dodeliti, ukoliko maser koga ste izabrali nije dostupan, prvi slobodan maser će biti dodeljen za vaš termin. Za stoni tenis izaberite željeni sto.

Izaberite datum i vreme

Kliknite željeni datum da biste videli dostupne termine, kliknite želeni vremenski interval da biste ga rezervisali.

Unesite podatke

Navedite detalje za kontakt kako bismo vam mogli poslati potvrdu

Potvrdite detalje rezervacije

Proverite detalje rezervacije i kliknite na dugme za slanje ako je sve tačno

Potvrda

Vaša rezervacija je uspešno zakazana. Sačuvajte ovu potvrdu za evidenciju.
Za dodatna pitanja pozovite
(381)11 7855 808

Usluge

Usluge
Prilagođeno polje
Opcije
Datum i vreme
Podaci korisnika
Detalji rezervacije
Potvrda rezervacije

Select Service Duration

Odaberite trajanje usluge. Cena usluge će zavisiti od trajanja usluge.

Koliko ljudi?

Maximum capacity is 1
Masaže
8 Usluge
Relax masaža60 min – 3300din
Švedska masaža45 min – 3300din
Anticelulit masaža30 min – 3300din
Antistres masaža60 min – 3300din
Master masaža60 min – 4500din
Masaža za parove60 min – 6000din
Parcijalna sportska masaža30 min – 2900din
Parcijalna relax masaža30 min – 2400din

Pregled

Usluga
Trajanje
Agent
Datum
Vreme
Korisnik
Ukupna cena