PRUŽITE SEBI NAJBOLJI UGOĐAJ

60min – 4500din; 30min – 3000din

Relax masaža je prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela, podizanje opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, i za relaksaciju mišića. Preporučuje se nakon rada. Pokreti su opuštajući, spori i dovode do potpune psihofižičke relaksacije.

60min – 7800din

Duo masaža ili masaža u paru je jako popularna masaža. Posebna je jer se dvoje ljudi u istoj prostoriji istovremeno masiraju. To mogu biti supružnici, parovi, prijatelji. Masaža se odigrava u prostoriji, sa dva stola, koja je posebno pripremljena za dvoje. Masaža u paru omogućava zajedničku podelu iskustva i blagodeti koju masaža pruža. Osobe koje se masiraju mogu da pričaju, ili sa druge strane da se prepuste čarima i u tišini i miru uživaju.

45min – 4800din

Svrha masaže posle mišićne aktivnosti je da ubrza oporavak, umanji bol i poveća fleksibilnost mišića. Uz sistematsku primenu terapeutskih tehnika sa akcentom na grupe mišića koje su najaktivnije učestvovale u datim aktivnostima.