O nama

Sportski centar Master je počeo sa radom 24 maja 2016 godine. Mi se trudimo da prijatan ambijent, sadržaj centra, kao i ljubazno osoblje učiniće Vaš boravak prijatnim.

U prizemlju se nalazi velika sala. Koja sadrži multifunkcionalnu sportsku halu sa 736 fiksnih mesta i 600 pokretnih mesta, golove, ripstole sa strunjačama, klimatizaciju, ozvučenje, četiri svlačionice sa podnim grejanjem, tuševima i toaletima, kao i sobu za prvu pomoć. Parket i podloga su JUNCKERS sa FIBA sertifikatom, a led rasveta je PHILIPS pete generacije.

Fitness i Spa Club 300 omogućava svojim članovima korišćenje bazena 20x6m, finske saune, parnog kupatila, slane sobe, hidromasažne kade, tepidarijuma i teretane.Teretana je na galeriji sa atraktivnom terasom i tartan stazom dužine 60m. Opremljena je vrhunskom strenght i fitness opremom PRECOR i GYM 80. Poseban loft povezuje teretanu sa svlačionicama i sadržajima Cluba 300 u prizemlju.Centar raspolaže sa četiri profesionalne terapeutske prostorije gde klijenti mogu uživati u masažama iz ponude.

Na spratu se nalazi mala univerzalna sala sa ogledalima za balet, ples, aerobik, pilates i jogu. Na raspolaganju su i dve profesionalne stonoteniske sale sa 14 stolova za rekreaciju i takmičenje.

Caffe-Restoran Burger bar, nalazi se u prizemlju sa kapacitetom od 90 mesta.

Objekat je pozicioniran izmedju Novog Beograda i Zemuna.Prilaz objektu je mogući iz dva pravca, ulicama Radoja Dakica, Vrtlarska, 22 oktobra sa jedne strane i ulicom Aleksandra Dubčeka sa druge strane. Linije sa kojim možete doći do nas: 15,17,45,73,81,81L,82,83,85,88,610,611.