O nama

Centar sadrži multifunkcionalnu sportsku halu sa kapacitetom sedenja od 736 fiksnih mesta i 600 pokretnih mesta, golove, klimatizaciju, ozvučenje, ripstole sa strunjačama, četiri svlačionice sa podnim grejanjem, tuševima i toaletima, kao i sobu za prvu pomoć. Parket i podloga su JUNCKERS sa FIBA sertifikatom, a led rasveta je PHILIPS najnovije generacije.
Fitness i Spa Club 300 omogućava svojim članovima korišćenje bazena 20x6m, finske saune, parnog kupatila, slane sobe, hidromasažne kade i tepidarijuma. U ponudi je i CRYOSAUNA, kao i veliki broj masaža koje su smeštene u četiri zasebne celine. Prijatan ambijent, sadržaj centra, kao i ljubazno osoblje učiniće Vaš boravak prijatnim.
Teretana je opremljena sa vrhunskom strenght i fitness opremom PRECOR i GYM 80. Smeštena je na galeriju sa atraktivnom terasom i tartan stazom dužine 60m. Povezana je posebnim liftom sa svlačionicama i sadržajima u prizemlju.
Na galeriji se nalazi univerzalna sala za balet, ples, aerobik, pilates i jogu.
Na raspolaganju su Vam i dve profesionalne stonoteniske sale sa 14 stolova za igranje, za rekreaciju I takmičenje.
U okviru Sportskog centra Master nalazi se vrhunski centar za masažu sa najsavremenijom opremom. Takođe centar je opremljen i za testiranje sportista. U sportskom centru Master nalazi se kriosauna poslednje generacije. Za manuelne masaže zaduženo je stručno i kvalifikovano osoblje, obučeno za veliki broj masažnih tehnika: relaksacionu, estetsku i sportsku.
Caffe-Restoran zdrave hrane, nalazi se u prizemlju sa kapacitetom od 90 mesta. Objekat je pozicioniran izmedju Novog Beograda i Zemuna.
Prilaz objektu je mogući iz dva pravca, ulicama Radoja Dakica, Vrtlarska, 22 oktobra sa jedne strane i ulicom Aleksandra Dubčeka sa druge strane. Linije sa kojim možete doći do nas: 15,17,45,73,81,81L,82,83,85,88,610,611.