8. maja je u spotrskom centru Master odrzana besplatna škola odbojke.

Odbojka je trenutno najpopularniji ženski sport u Srbiji, što ne čudi ako pogledamo rezultate naše odbojkaške reprezentacije. Meč-loptu za nove generacije koje vole ovaj sport donosi kompanija Mozzart sa svojom Besplatnom školom koja će okupiti 70 devojčica, od 8 do 11 godina, željne igre.

Brojni reprezentativci podržali su ovaj projekat a među njima su i Vesna Čitaković, Tijana Bošković i Aleksandar Atanasijević!

Legendarna odbojkašica Vesna Čitaković prisustvovaće prvom javnom času odbojke u Beogradu u Sportskom centru Master gde će birati mlade talente.

„Ovo je jedna sjajna akcija, veliko mi je zadovoljstvo što ću biti deo nje i tima koji će raditi sa decom. Svedoci smo da danas mnogi baš zbog nedostatka sredstava odustaju od bavljenja sportom, a ovim projektom to možemo promeniti i dokazati da nije sve u novcu. Sport je uvek u modi, bitno je da se deca bave njim bar rekreativno. Verujem da će se među polaznicima škole naći i neki budući profesonalni sportisti“, istakla je Vesna Čitaković.