Veliki bazen

Najlepši zatvoreni bazen u Beogradu pronaći ćete ovde, u Fitness & Spa klubu 300. Bazen je opremljen podvodnim LED reflektorima u boji, koji imaju mogućnost pretapanja nijansi po zadatom redosledu te boravak u ovom bazenu ima i hromoterapeutski učinak

Club 300

Sa velikim zadovoljstvom, želimo da vam predstavimo vrhunski sportsko-rekreativni i wellness centar: Fittnes & Spa Club 300, vremensko-prostornu kapsulu za kratki, lekoviti beg iz zagađene gradske vreve, relaksaciju za celo telo i opuštanje mentalne i psihičke napetosti.

Fitness & Gym

Fizička aktivnost i redovno vežbanje su ključni za vitalnost u životu. Fizička aktivnost osim što nam telo održava u dobroj formi i čuva zdravlje utiče i na naš mentalni i emotivni status - sprečava i ublažava loše raspoloženje, podstiče nam pamćenje i optimizam.

previous arrow
next arrow
Slider
SC Master
Masaže
Spa ponuda
Teretana
Kontakt

Fitness & Spa Club 300

Mesto prirodne ravnoteže

Fittnes & Spa Club 300 je najimpresivniji deo Sportskog centra Master, jedinstve-na ponuda na mapi Beograda. Za razliku od naoko sličnih fitnes i spa centara u zemlji, Sportski centar Master i Fittnes & Spa Club 300 razlikuju se beskompromisnim kvalitetom gradnje, monumentalnim prostorom koji ni u jednom trenutku ne prelazi dobar ukus, već podstiče osećaj dostojanstva i posebnosti kod onih koji koriste sadržaje centra.
Fitness & Spa Club 300 čine veliki bazen, hidromasažni bazen, masažni tuševi, tapidarijum, finska sauna, parno kupatilo, slana soba i velelepna teretana sa najmodernijim sadržajem.
Svlačionica kluba je prostrana i svetla i opremljena je sadržajem za pun komfor – lepim, širokim tuš kabinama u kojima su dozatori za šampon i sapun, profesionalni fenovi i uređaji za centrifugiranje kupaćih kostima. Obezbeđeni su peškiri i bademantili od najkvalitetnijeg mekog frotira.
Sve je u našem centru promišljeno i usklađeno sa četiri životvorna elementa te podređeno brzom i efikasnom oporavku – svaki detalj, počevši od vazduha koji se udiše! Jedino u Fitness & Spa Club 300 udisaćete vazduh koji je po kvalitetu isti kao vazduh pored planinskog jezera. Sportski centar Master je jedini sportsko rekreativni objekat u Srbiji sa jonizovanim vazduhom.

Masaže

Pružite sebi najbolji ugođaj…

60 min – 3300din – Relax masaža je prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela, podizanje opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, i za relaksaciju mišića. Preporučuje se nakon rada. Pokreti su opuštajući, spori i dovode do potpune psihofižičke relaksacije.

45 min – 3300din – Švedska masaža je standardna terapeutska masaža kojom se postiže fleksibilnost tela, smanjuje količina toksina u mišićima i telo se oslobadja napetosti. Ima za cilj poboljšanje cirkulacije, otklanjanje bolova u mišićima, povećanje pokretljivosti u zglobovima. Udružuje razne specifične tehnike masaže, a pokreti su brži i dublji.

30 min – 3300din – Anticelulit masaža je najprirodniji i najefikasniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama. Osim što uklanja celulit, anti-celulit masaža deluje na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože.

60 min – 3300din – Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže gde se prilikom masaže koriste posebno birana biljna ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i svojstva aroma terapije. Sistematskom obradom celog tela, postiže se pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuju nervna napetost i stresna stanja.

60 min – 4500din – Master masaža je unikatna masaža, čija se posebnost ogleda u primeni raznovrsnih tehnika. Njena jedinstvenost je u upotrebi više ulja, a svako od njih ima svoju specijalnu namenu i koristi se u adekvatnom trenutku. Oblikuje se i evoluira prema potrebama tela. Delotvorno oslobadja od negativne energije, stvarajući potpuno nove osećaje.

60 min – 6000din – Duo masaža ili masaža u paru je jako popularna masaža. Posebna je jer se dvoje ljudi u istoj prostoriji istovremeno masiraju. To mogu biti supružnici, parovi, prijatelji. Masaža se odigrava u prostoriji, sa dva stola, koja je posebno pripremljena za dvoje. Masaža u paru omogućava zajedničku podelu iskustva i blagodeti koju masaža pruža. Osobe koje se masiraju mogu da pricaju, caskaju, ili sa druge strane da se prepuste čarima i u tišini i miru uživaju.

30 min – 2900din – Svrha masaže posle mišićne aktivnosti je da pomogne da se brže odstrane štetni proizvodi koji su se možda nakupili u tkivima i da opusti umorne mišiće dovodeći im svežu krv. Akcenat je na grupama mišića koje su najaktivnije učestvovale u datim aktivnostima.

30 min – 2400din – Pružaju mogućnost da sami izaberete i stavite akcenat na delove tela koje želite da budu tretirani.

ZAKAŽITE MASAŽU

Spa ponuda

2020-08-19T09:05:41+01:00

Finska sauna

Finska sauna je wellness soba za boravak, čije su glavne karakteristike temperatura saune između 85˚C i 100˚C, prosečna vlažnost vazduha između 10% i 30% , preporučen boravak u sauni je 15 minuta

“Od antičkih vremena smatra se da je pojavni svet satkan od četiri osnovna elementa – to su vazduh, voda, vatra i zemlja. Drevni mudraci kažu da su ovi elementi deo materije i fizičkog univerzuma ali i ključne tačke u energetskom kolu održanja života. Prema tome, ljudska bića su sastavljena od ovih elemenata, ali i vođena njima. Održanje ravnoteže između ova četiri elementa, zna se još od davnina, obezbeđuje blagostanje i dobrobit tela, psihe i uma.”
CLUB 300 , SC MASTER

Radno vreme

U pogodnostima Cluba 300 možete uživati svakim danom od

  • SPA 07:00 – 22:00 h

  • TERETANA 07:00 – 22:00 h

  • MASAŽE 07:00 – 22:00 h

Telefoni

Email

CENOVNIK